Vindt juweliers in Nederland op www.juweliers-overzicht.nl

Hoofdmenu:
Home
Zoeken
Contact


Top 10 bezocht
Polderman Juwelier

Faja Lobie Juwelier Goudsmid

Joty Surinaamse Goud- en Zilver Ontwerper

Goldline Edelsmederij Dubbink Juwelier

Sehgal Jeweller

Swarovski Arnhem Kronenburg

Swatch Shop

Heunen-Vroemen Geleen BV

Goudservice Juwelier

Gelder Goud Inkoop Van


Tips & Weetjes
Smaragd is een groene, kostbare edelsteen.


Disclaimer beleid www.juweliers-overzicht.nl

Algemeen

Deze website is eigendom van Cras Media. en wordt ook door Cras Media. in Nederland op de markt gebracht. Gebruik van deze website is onderhevig aan onderstaande gebruiksvoorwaarden welke gebaseerd zijn op basis van de Nederlandse wetgeving en rechtspraak.

Aansprakelijkheid

Cras Media geeft geen garantie ten aanzien van de beschikbaarheid, de kwaliteit of de functionaliteit van deze website. Toegang tot de website mag te allen tijde onderbroken, beperkt of vertraagd worden zonder opgaaf van redenen. Cras Media geeft met betrekking tot al het materiaal dat op deze website gepubliceerd wordt geen garantie ten aanzien van de juistheid, compleetheid, tijdgebondenheid of enig ander specifiek gebruik.

Met inachtneming van de gestelde wettelijke grenzen is Cras Media niet aansprakelijk voor enige schade of verlies (inclusief financieel verlies, schade of verlies in zakelijke projecten, verlies van winst of enige andere gevolgschade) voortkomend uit het gebruik van de website of het gebruik van de inhoud van de website, het niet kunnen beschikken over de website of de inhoud van de website, of voortkomend uit besluiten genomen op basis van het gebruik van de website of de inhoud van de website.

Deze website bevat links en verwijzingen naar andere websites. Cras Media is niet verantwoordelijk voor en heeft geen controle op de inhoud van deze websites. Informatie op de website of via hypertekstlinks, wordt beschikbaar gesteld buiten verantwoordelijkheid van Cras Media. Cras Media aanvaardt geen aansprakelijkheid (ook niet als gevolg van nalatigheid) met betrekking tot informatie op of informatie die toegankelijk is via deze website

Verantwoordelijkheid

Eenieder die informatie van een ander gebruikt is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik daarvan. Informatie afkomstig van Cras Media mag uitsluitend voor eigen gebruik worden gebruikt. De gebruiker mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Ook is de gebruiker verplicht om eventuele aanwijzingen van Cras Media omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnamevrijheid. Alle auteursrechten worden uitdrukkelijk voorbehouden, zoals bedoeld in artikel 15 Auteurswet (zie tevens onze Copyright notice).

Veranderingen in de website en database

Cras Media. mag te allen tijde veranderingen in de website doorvoeren of de website of delen van de website sluiten. Tevens behoudt Cras Media. ten allen tijden het recht bedrijfsgevens te wijzigen, weigeren, verwijderen of toe te voegen aan de database. Op verzoek verwijdert Cras Media specifieke vermeldingen na verificatie met de bron.
Provincies:
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Meest gezocht:
Amsterdam
Den Haag
Rotterdam
Utrecht
Arnhem
Maastricht
Eindhoven
Groningen
Breda
Zwolle

Laatst toegevoegd
Juwelier burger in-en verkoop uit Maastricht


Time 4 Jewels uit Lelystad


Goldtime uit Eindhoven


Dornez uit 's-Gravenpolder


Bethlehem Juweliers uit 's-Hertogenbosch


Edelsmederij Verweij uit Veenhuizen Drenthe


Edelsmederij R. Vermeulen uit Soest


Werner Nijman uit Vlaardingen


Wim van Osch Juweliers uit Beuningen Gelderland


MK Jewelry uit Amsterdam


 
Disclaimer | Copyright | Privacy Policy |